Valutor:
Sweden

Rabatter Kvinnor UGG Handväskor Kastanj

S.Kr 3,013.0  S.Kr 1,392.4
spara: 54% rabatt

Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
 • Model : Uggs sverige-224
  Rabatter Kvinnor UGG Handväskor Kastanj
 • Sändnings

  1. Din beställning är vanligtvis skickas inom 1 ~ 3 affärsdagar efter din betalning har mottagits. Vi kommer att leverera din beställning av Posten - Global Express Mail Service (Online Tracking).

  2. Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning skickas. Du kan använda spårningsnummer att kontrollera status för din beställning online;

  3. Vår fraktavgift är gratis!

  4. Vi kan inte leverera din beställning till en P.O. Box-adress, så se till att ge oss en gatuadress.

  Orderspårning

  När ditt paket skickas, kommer du att få ett e-fraktbekräftelse inklusive din beställning tracking nummer. Du kan följa din beställning via följande ordning-tracking webbplatser med ditt spårningsnummer:

  United Kingdom - http://www.parcelforce.com/portal/pw/track?catId=7500082

  United States - http://www.usps.com/shipping/trackandconfirm.htmCanada - https://obc.canadapost.ca/emo/basicPin.do?language=en

  Australia - http://ice.auspost.com.au/

  Germany - http://www.gdsk.de/eng/index.html

  Ireland - http://track.anpost.ie/track/tracklist.html

  Singapore - http://www.speedpost.com.sg/TrackAndTrace.asp

  Switzerland - http://www.poste.ch/en/post-startseite.htm

  New Zealand - http://www.nzpost.co.nz/Cultures/en-NZ/OnlineTools/TrackAndTrace/

  Thailand - http://track.thailandpost.co.th/trackinternet/Default.aspx?lang=en

  Denmark - http://www.postdanmark.dk/contentfull.dk?lang=en

  Norway - http://www.posten.no/en/

  Den fraktsätt för ditt paket kommer att anges i ditt konto och i försändelsen bekräftelse via e-post.

 • Denna integritetspolicy förklarar i allmänna ordalag hur vi skyddar sekretessen för din personliga information. Det kommer att gälla för all personlig information du lämnar till oss när du registrerar dig hos oss.

  Vilken information samlar vi in?

  De typer av personlig information som vi samlar in från dig kommer att bero på omständigheterna i insamlingen och på vilken typ av tjänst du begär av oss. Till exempel när du vill köpa en produkt från denna webbplats kan vi samla in information såsom ditt namn, e-postadress, leveransadress, faktureringsadress och annan information som är relevant för ditt köp.

  Eftersom vi är skyldiga enligt lag att få ditt samtycke till insamling av "känsliga uppgifter", kommer vi att anta att du har gett sitt samtycke till insamling av all information som du har lämnat till oss för användning i enlighet med denna policy, såvida du inte berätta annars.

  Hur vi samlar in information

  Vi kan samla in personlig information om dig när du besöker vår hemsida, när du handskas med oss via vår hemsida, eller när du har kontakt med oss personligen. Vi samlar inte in någon personlig information utan ditt medgivande. Vi anser att ditt samtycke ges när du fylla i fälten som är nödvändiga för att underlätta en transaktion via denna webbplats.

  Hur vi använder din personliga information

  Vi samlar allmänhet dina personuppgifter för följande ändamål:

  1. För att underlätta din tillgång till vår webbplats, produkter och tjänster 2. Att leverera produkter som du har beställt från oss 3. För att ge dig information om våra produkter och tjänster 4. Att söka din åsikt om våra produkter, tjänster, marknadsföring och hemsida.

  Några av de personuppgifter som vi samlar in är viktigt för oss att kunna exakt identifiera vem som använder tjänsten. Andra typer av personlig information vi samlar in hjälper oss att utveckla en profil av vem som använder vår service och vad deras intressen är. Detta hjälper oss att erbjuda produkter för att passa behoven hos användarna av denna webbplats.

  Utlämnande av personuppgifter till tredje parter

  Vi kan lämna ut dina personuppgifter till tredje part för det ändamål för vilket uppgifterna samlades in eller för liknande ändamål, till exempel för att slutföra en transaktion på din räkning eller förse dig med en produkt som du köpt. Vi anlitar tredje part för att utföra tjänster åt oss vilket innebär att entreprenören hantering personuppgifter vi innehar. Till exempel, engagerar vi idag utomstående entreprenörer för att:

  1. Leverera produkter som köps från denna webbplats 2. Tillhandahålla elektroniska överföringstjänster, kreditkort konto och relaterade tjänster

  Säkerhet och personlig information

  Vi kommer säkert att hålla din personliga information och vi kommer inte att handla, hyra ut eller sälja den. Vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att hålla säkra all information som vi har om dig. Personlig information kan lagras både elektroniskt på vårt datasystem. Brandväggar, lösenord, anti-virus program och filter e acto att skydda alla våra elektroniska uppgifter.

  Ändringar av sekretesspolicyn

  Vi kan ändra denna sekretesspolicy när våra affärskrav eller förändringar lag. Eventuella ändringar i denna sekretesspolicy kommer att uppdateras på vår webbplats, så besök denna sida regelbundet för att se till att du har vår mest aktuella sekretesspolicy.

  Lösa din oro

  Om du har några frågor om hur dina personuppgifter samlas in eller används, är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer att svara på din fråga eller klagomål så snart som möjligt.